top of page
Behandeling SI osteopathie paard

Ontdek hoe ik je kan helpen

Jij en je paard zijn uniek, dus ik heb ervoor gezorgd dat ik jullie op elk punt in jullie training of revalidatie kan helpen. Weet je niet goed waar je moet beginnen? Neem dan contact met mij op en dan bespreken we samen de beste opties.

IMG_0845.JPG

Voor jezelf (de ruiter)

Stuiteren in het zadel, last van je schouders of na een lange tijd weer terug het zadel in? Allemaal factoren die er aan meedragen dat je paard niet in balans kan bewegen. Laat mij je dan helpen jouw balans te vinden, zodat jij je paard weer kan helpen. En heel eerlijk, waarschijnlijk loop je al veel te lang met die knie- of schouderklacht rond. Tijd voor actie ;) 

Die schouder-, rug- of knieklacht waar je al te lang mee rondloopt? Laten we dat eerst eens oplossen en er voor zorgen dat jij lekker in je eigen lijf zit. (En stiekem helpen we dan ook meteen jouw paard). 

Wie heeft er ooit gezegd dat je niet kan leren paardrijden vanaf de grond? Mijn workshop 'Zit in balans' bewijst echt het tegendeel. Door samen met mij vanaf de grond te oefenen, heb je eindelijk de tijd om eens op je eigen lijf te focussen. Geloof mij, deze workshop is veel meer waard dan die lessen waarin je instructrice maar blijft roepen dat je je handen stil moet houden. 

Mijn complete methode om jouw zit om te toveren naar die perfecte ruiterzit gewoon bij jou thuis op de laptop. In een duidelijk en praktisch stappenplan leer je hoe je eindelijk ontspannen en in harmonie met de beweging van je paard kan rijden. Zet de puntjes op de 'i' met mijn video-feedback. 

IMG_5326.JPG

Voor jouw paard

Ik geloof niet het 1x per jaar je paard even kneden om dan een jaar lang niks meer van mij te laten horen. Om de vinger echt op de zere plek te kunnen leggen, gaan we het complete plaatje doornemen en zorg ik ervoor dat je paard de zorg krijgt die echt resultaat geeft. 

Osteopathiebehandelingen plus, noem ik ze ook wel eens. Naast het oplossen van lichamelijke blokkades, gaan we alles aan de training van je paard optimaliseren. Kijk dus niet gek op als je tijdens een behandeling je zadel tevoorschijn moet halen en meteen mijn tips in de praktijk gaat toepassen.

Wil je graag zelf je paard kunnen helpen? Super! Ik leer je met alle liefde hoe je je eigen paard heel kan houden en je mij (hopelijk) niet meer nodig hebt. Van trainingsschema tot lichaamsanalyse en speciale fysio-oefeningen voor paarden. Ik neem je me in mijn werkwijze om paarden in balans te krijgen.

IMG_0658.JPG

Voor jullie samen

Zijn jullie problemen van fysieke of mentale aard? Tijdens het trainingstraject wat ik samen met Jessica van PaardenFeeling organiseer, leren wij je hoe je FYSIEK en MENTAAL in balans komt met je paard. Die ultieme droom die je samen met je paard hebt, is ineens een stuk dichterbij.

Op neckrope door het bos of toch ontspannen die belangrijke wedstrijd kunnen rijden? Wat je droom met je paard ook is, Jessica en ik gaan je helpen dat te bereiken doormiddel van ons 2Balance Traject. We duiken de diepte in en je gaat onze methode écht leren begrijpen en toepassen natuurlijk.

Dit is wat anderen zeggen

Rug controleren paard door therapeut

Maressa

Door Demi het paardrijden van een hele andere kant gaan zien. Heel bijzonder wat kleine aanwijzingen en veranderingen aan het paard maar ook de ruiter voor positief effect hebben.
Daarbij hebben de behandelingen van mijn paard een zeer positief effect op hem gehad. Duidelijk en heldere communicatie. Super fijn
bottom of page