top of page

zo 13 aug

|

Tiendweg 20

Paard en ruiter trainingsdag

Loop jij vast in de training en/of omgang met je paard? Op zondag 13 augustus krijg je de kans om jouw vraag zowel vanuit het biomechanische als Natural Horsemanship oogpunt te laten beoordelen! Deze dag koppelen Balanced Equitation en PaardenFeeling haar krachten.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Paard en ruiter trainingsdag
Paard en ruiter trainingsdag

Tijd en locatie

13 aug 2023, 10:00 – 14:00

Tiendweg 20, Tiendweg 20, 4152 GC Rhenoy, Nederland

Gasten

Over het evenement

Ben je gefrustreerd omdat je vastloopt in de training en/of omgang met je paard? Verlang je naar een diepere, betekenisvolle communicatie met je trouwe metgezel? Vraag je je constant af waarom je paard zich soms moeilijk gedraagt? Of wil je simpelweg ontdekken of er lichamelijke oorzaken zijn die je over het hoofd ziet?

Stel je voor dat je weer kunt genieten van de onvergetelijke momenten met je paard, waarin jullie elkaar perfect begrijpen. Beeld je in dat je paard zijn lichaam volledig kan benutten en jij als ruiter de balans hebt gevonden tussen kracht en subtiliteit. Een wereld waarin harmonie en balans de sleutels zijn tot het behalen van jullie volle potentieel.

Wij, Demi de Jong en Jessica den Hertog, nodigen je van harte uit om deel te nemen aan onze Paard en Ruiter Trainingsdag op zondag 13 augustus. Tijdens deze unieke dag ontvang je persoonlijke begeleiding van ons beide, waardoor we jou en je paard kunnen voorzien van precies wat jullie nodig hebben. Onze krachten als therapeut en communicatiespecialist bundelen we om jullie te begeleiden naar een dieper niveau van begrip en samenwerking.

Elke trainingsdag is een avontuur op zich, met nieuwe uitdagingen en mogelijkheden om te groeien. Samen creëren we een veilige en ondersteunende omgeving waarin jij en je paard kunnen floreren. Of je nu wilt werken aan de hand, je klassieke dressuurvaardigheden wilt verbeteren, je houding en zit wilt verfijnen, gedragsproblemen wilt aanpakken, wilt werken aan loswerken met intentie of de kunst van het 'niets doen' wilt ontdekken, we hebben lessen op maat voor iedereen.

Maar er is meer! Naast de trainingslessen bieden we ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de expertise van Demi als humaan fysiotherapeut en paardenosteopaat. Combineer een les met een behandeling voor jezelf of je paard en ervaar een holistische benadering van jullie welzijn.

Maak je geen zorgen als je geen eigen paard hebt. Ook zonder paard ben je van harte welkom! Doe mee met de oefeningen, observeer de lessen van anderen en leer van hun ervaringen. We willen dat iedereen de kans krijgt om te groeien en te leren, ongeacht de omstandigheden.

Na deze inspirerende dag zul je naar huis gaan met een schat aan nieuwe kennis en inzichten die je direct kunt toepassen in je training. Of je nu een beginnende ruiter bent of jarenlange ervaring hebt, onze trainingsdagen verwelkomen ruiters van elk niveau en discipline. We hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht en werken in kleine groepen, zodat jij en je paard de individuele begeleiding krijgen die jullie verdienen.

Dus waar wacht je nog op? Grijp deze kans om jezelf en je paard naar nieuwe hoogten te tillen. Schrijf je vandaag nog in voor onze Paard en Ruiter Trainingsdag op zondag 13 augustus en laat ons je begeleiden op een reis vol groei, begrip en succes. Samen creëren we een toekomst waarin jij en je paard in harmonie en balans optimaal kunnen presteren.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op onze trainingsdag en samen een onvergetelijke ervaring te creëren.

Met enthousiaste groeten,

Demi de Jong en Jessica den Hertog

Deel dit evenement

bottom of page