top of page
IMG_0770.JPG

2Balance Traject

In 6 maanden tijd heb je plezier in het rijden, beweeg je in harmonie en balans met je paard en voelt geen uitdaging te groot 

Wat als je jouw droom met je paard waar kan maken?

Jij wilt de juiste voorwaarden hebben om zorgeloos te trainen met je paard. Je bent klaar met kortetermijnoplossingen en 'quick fixes'.

In het 2Balance Traject leren ik en Jessica van PaardenFeeling jou, hoe jij en je paard fysiek en mentaal in balans kunnen komen. 
 

Zodat jouw paardendroom eindelijk waarheid kan worden en je dit samen met je paard zorgeloos kan bereiken. 

De volgende groep start 1 juli 2024

En het rijden niet meer als een strijd voelt

Wat jullie nodig hebben is een flow die je vooruit laat komen 

 

Een stappenplan zodat je weet waar je gaat beginnen, oefeningen die uitleggen wat je precies moet doen, maar ook persoonlijke begeleiding en feedback (zodat je niet vast komt te zitten).

 

Een totaal andere benadering; Instructeurs die begrijpen dat paard en ruiter onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en dat er altijd naar het totale plaatje gekeken moet worden.

balans liz 2.jpg

Dit is de basis van 2Balance

Jouw kennis vergroten

Je krijgt toegang tot al onze kennis in onze online omgeving waarin we je laten zien wat ervoor nodig is om jou en je paard in balans te laten bewegen en een goede communicatie te verkrijgen.

Stappenplan naar succes

De weg naar jouw droomdoel krijg je uitgestippeld in ons stappenplan. Bij elke vink die je kan zetten ben je een stap dichter bij jouw paardendroom en zie je ook in een oogopslag wat je nog nodig hebt.

Samen trainen

In real life gaan we aan de slag om je te leren die balans en ontspanning bij jezelf en je paard te bereiken. We maken het af met verdiepende Feedback Calls online om al je vragen te beantwoorden.

Om in harmonie en balans te kunnen bewegen

Dit traject biedt een totaal andere benadering; wij trainen met respect voor de fysieke en mentale gezondheid van je paard.

 

In plaats van meer druk te gebruiken wanneer het niet lukt, bieden wij het totaalplaatje aan. Je leert over je paard, zijn fysieke uitdagingen en waarom hij het moeilijk vindt om te doen wat je van hem vraagt.

 

Jij krijgt inzicht in de oorzaak van spanning en stress; het traject biedt jou een specifiek stappenplan, zodat jullie gelukkige atleten worden die hun dromen waar gaan maken.

Als je net zoals wij van mening bent dat je SAMEN met je paard in harmonie moet kunnen bewegen om jouw droomdoel te bereiken, dan zijn wij een match! 

Je hebt die droom met je paard al lang laten varen...

De eerste dag dat je paard bij je op stal stond, kon je je geluk niet op! 
 

Met dit paard zou je al je paardendromen waar gaan maken. Meedoen met wedstrijden (en dan ook winnen natuurlijk), die lange buitenritten, meedoen met die clinic aan de andere kant van het land en op neckrope kunnen rijden. 

The sky was the limit!

Maar de realiteit is toch anders... 

Jij en je paard lijken niet op één lijn te zitten en ondanks dat je je best doet lijkt dit jullie alleen maar verder uit elkaar te drijven. 

Soms zelfs tot bokken, steigeren, trappen of bijten aan toe...

In plaats van de problemen die jullie hebben op te lossen, werk je er omheen en probeer je je training verder op te pakken. 

Maar eerlijk gezegd haal je er geen plezier uit. Het trainen voelt als een strijd en de frustratie, omdat het weer niet gelukt is, neemt alleen maar toe. 

Totdat je op een punt komt dat je je geduld verliest en je paard het te verduren heeft. Met een schuldgevoel ga je weer naar huis en als je op social media al die perfecte paarden voorbij ziet komen, zakt de moed je in de schoenen. 

'Kunnen wij het dan gewoon echt niet?' Denk je. 

Diep van binnen weet je wel dat jullie het echt kunnen, maar je weet gewoon niet zo goed hoe je daar moet komen. 

Want waar zit het probleem? 

Zit jij je paard in de weg? 

Kan je paard het lichamelijk gezien gewoon niet? 

Heeft je paard zoveel spanning vanwege pijn?

Snapt je paard je gewoon niet?

Bij adviezen als 'Gebruik gewoon je zweep' of 'Je moet hem er doorheen rijden' gaan jouw nekharen overeind staan. 

Je wilt stappen vooruit kunnen maken, maar wel op een paardvriendelijke manier. Je weet dat om echt dat droomdoel te bereiken je samen aan de slag moet met je paard. 

Je weet dat om je paard te helpen, jij eerst handiger en kundiger moet worden. Je bent een kennisspons, dus dat komt wel goed, maar je bent selectief in van wie je wilt leren. 

Jouw trainers moeten namelijk begrijpen dat paard en ruiter onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en dat er altijd naar het totale plaatje gekeken moet worden. 

Je weet namelijk heel goed dat mentale en fysieke problemen altijd samen gaan, maar nu moet je nog die trainer vinden die jullie kan helpen die harmonie en balans waar je naar opzoek bent te vinden. 

_edited.jpg

Eindelijk de perfecte ruiter zijn en shinen met je paard.

IMG_0845.JPG

2 trainers speciaal voor jou 

Twee paar ogen zien meer dan één. Doordat ik gespecialiseerd ben in beweging bij paard en ruiter en Jessica haar expertise bij het Natural Horsemanship ligt, kunnen we jullie uitdagingen vanaf beide kanten aanvliegen en je precies helpen met wat jij en je paard op dat moment nodig hebben. 

don balkjes .png

Zet stappen vooruit in je training met een goede voorbereiding

We gaan jouw kennis en vaardigheden vergroten, zodat je nooit meer zonder plan aan je training begint. Doordat je het 'hoe en wat' weet van datgene wat je wilt trainen, kan je veel duidelijker zijn naar je paard toe EN DAT GEEFT RESULTAAT. 

Gratis adviesgesprek

Ondersteuning bij elke training

Je hoeft het niet allemaal zelf uit te vogelen. Tijdens het traject zijn we een maar een 'appje away' bij je vandaan. 

Al je vragen, video's en uitdagingen kan je bij ons kwijt en we helpen je met gerichte feedback. Het zijn de kleine dingen die het verschil maken in je training en met onze wekelijkse feedback loop je nooit vast in je training. 

En we zijn niet de enige die je helpen. Alle andere deelnemers staan voor je klaar om samen verder te groeien. 

Dit hebben anderen al bereikt

IMG_0764.JPG

Je wilt weer van je paard kunnen genieten en samen zorgeloos kunnen trainen

2Balance Traject

Het 2Balance Traject is niet je standaard 'ik-zie-je-een-keer-in-de-maand-succes-ermee' traject. Het is een trainingstraject waarbij je met twee extra paar ogen jouw trainingen zo vorm weet te geven dat je zelf de trainer wordt voor je paard.

 • Twee trainers met ieder hun eigen expertise, die precies weten hoe ze jou samen kunnen helpen. Stel je vragen tijdens de bijna wekelijkse Feedback Calls of in de besloten Whatsapp-groep. 

 • Toegang tot de online omgeving met alle basismodules die elke ruiter én paard nodig heeft om een gebalanceerd duo te vormen. 

 • 4 live trainingsdagen vol lessen om van en met elkaar te leren. Neem je eigen paard mee, kijk mee of krijg online les. 

 • Ga de diepte in en krijg feedback op jouw training tijdens onze bijna wekelijkse Feedback Calls

‘De perfecte ruiterzit’ Checklist.png
image.png

Zo werkt het: 

 • We gaan in een kleine groep aan de slag met jouw droomdoel. 

 • Elke maand krijg je toegang tot een aantal nieuwe lessen uit de modules. We nemen je stapsgewijs mee in de lesstof, zodat je het overzicht behoudt. 

 • Breng je nieuwe kennis in de praktijk tijdens onze trainingsdagen en zet de puntjes op de 'i'.

 • Het 6 maandentraject zit vol simpele, 'straight to the point' oefeningen die je stapsgewijs helpen naar je droomdoel. 

 • Wordt deel van onze community van paardvriendelijke ruiters en deel samen jullie successen. 

IMG_0714.JPG

2Balance Traject

 • Toegang tot 10 online modules 

 • Wekelijkse Feedback Calls 

 • 4 trainingsdagen met 2x les 

 • Lichamelijke controle van jouw paard

 • Houdingsanalyse van jezelf

T.w.v € 1000

T.w.v. € 994

T.w.v. € 788

T.w.v. € 100

T.w.v. €45

€ 2927

€ 579

Of in 6 maandtermijnen van €97,99​

Je krijgt een berg aan kennis en hulp die de training met jouw paard jaren vooruit helpt. Reken maar eens uit hoeveel lessen en behandelingen je dat bespaart.

Op 1 juli 2024 starten we met een nieuwe groep. We hebben plek voor maximaal 20 ruiters. Door je in te schrijven voor de wachtlijst houden we je op de hoogte en krijg je als eerste de kans om jouw plekje te verzilveren.

Bedankt voor het invullen! We houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen

Inschrijven td

Ontmoet jouw trainers

Demi de Jong

Demi de Jong is paardenosteopaat, ruiterfysiotherapeut en geschoold in de klassieke rijkunst. De ideale combinatie om zowel paard als ruiter te kunnen helpen optimale beweging te bereiken en blessures te voorkomen. 

 

Met haar scherpe oog en eindeloze geduld helpt ze paard en ruiter de lichamelijke uitdagingen waar ze voor staan te overwinnen. 

 

Uit eigen ervaring weet ze hoe frustrerend deze problemen kunnen zijn. Vage klachten, geen plezier in de training en een geblesseerd paard. Het komt allemaal bekend voor. 

 

Door de opleidingen tot human fysiotherapeut en paardenosteopaat te volgen heeft ze die vicieuze cirkel kunnen doorbreken, waardoor ze nu beide optimaal kunnen bewegen. Nu is het haar doel om te helpen andere ruiters en paarden ditzelfde te bereiken!

Jessica.jpg
DSC07628 (3).JPG

Jessica den Hertog

Enthousiaste en vrolijke vrouw die samen met haar gezin op een mooie grote boerderij woont, centraal gelegen in Nederland. 

 

Een coach die eerlijk is, de trainer en het paard alle ruimte en tijd geeft, niets te overhaast doet, een luisterend oor is, advies waar gevraagd geeft, maar vooral zorgt dat zowel de eigenaar als het paard niet over eigen grenzen heen gaan. 

 

De paarden uit haar jeugd hebben haar opgeleid en haar huidige paarden hebben haar geholpen om de Natural Horsemanship opleiding af te ronden. Ze doet niets liever dan ruiter en paard dichter bij elkaar brengen vanuit haar hart voor de dieren. 

 

 Je bent er van harte welkom! 

Dit is allemaal onderdeel van 2Balance:

➡️ Toegang tot 10 online modules met jaren kennis van 2 professionele trainers op het gebied van beweging en gedrag.

➡️ Wekelijkse Feedback Calls, een online meeting voor vragen en feedback op jouw ingezonden filmpjes

➡️ 4 Trainingsdagen met 2 keer les per dag gericht op wat jullie op dat moment nodig hebben. 

➡️ Lichamelijke controle van jouw paard: bespaart jou een extra osteopathiebehandeling voor je paard.

➡️ Houdingsanalyse van jezelf: weet waar je verbeterpunten liggen om beter op je paard te zitten.

 

✨ BONUS: Je ontvangt onze 2Balance-map met een uitgebreid stappenplan voor komend half jaar van A-Z waarbij je voortgang afgevinkt kan worden.

Doe mee met het 2Balance traject als ... 

 • rijden moeizaam gaat en als een strijd voelt

 • je het gevoel hebt dat jullie meer kunnen, maar het lijkt alsof er een muur is waar jullie tegenaan lopen 

 • je ontspannen en recht op je paard wilt kunnen zitten

 • je klaar bent met twijfelen en nu écht aan de slag wil met het oplossen van jullie problemen

 • je je paard graag blessurevrij wil houden

 • je zeker wil weten dat de training passend is voor je paard 

 • je hulp wilt bij het in balans krijgen van je paard en jezelf 

 • je eindelijk dat gebalanceerde duo met je paard wilt gaan vormen 

 • je samen met je paard plezier wilt hebben

image.png

Voor het traject

 • Geeft het rijden alleen maar frustratie

 • Is je paard gespannen en angstig

 • Bewegen jullie stijf en uit balans

 • Geen plezier in de training 

 • Heb je je paardendroom al opgegeven

 • Heb je geen idee waar je goed aan doet

 • Val je van het ene probleem in het volgende

 • Twijfel je of je geen blessures veroorzaakt 

 • Gooi je kostbare tijd weg met je paard

Na het traject

 • Kan je ontspannen rijden met je paard

 • Zoekt je paard zelf een fijne aanleuning

 • Is je paard ontspannen en dapper

 • Bewegen jullie in balans en soepel

 • Hebben jullie plezier in de training

 • Heb je een passende training voor je paard

 • Zitten jij en je paard goed in jullie vel

 • Geniet je maximaal van jullie tijd samen

 • Is die paardendroom ineens bereikbaar

 • Kan ik ook zonder pijnklachten ruiterfysiotherapie krijgen?
  Ik behandel alleen met (ruiter)fysiotherapie als dit medisch noodzakelijk is. Pijnklachten kunnen daar een onderdeel van zijn, maar ook stijfheid, balans- of coördinatieproblemen, wanneer je aan het revalideren bent of net klaar bent vallen hier ook allemaal onder. Wil je echt aan je zit werken en heb je (momenteel) geen lichamelijke klachten dan kan je je inschrijven voor de workshop 'Zit in balans'. Heb je al een keer meegedaan met de workshop dan kan je ook een afspraak maken voor een houding en zit-les
 • Kan ik ook bij jou terecht voor normale fysiotherapie?
  Jazeker, ruiterfysiotherapie valt onder de algemene fysiotherapie, alleen heb ik een specialisatie in ruiters. Je kan dus ook gewoon bij mij terecht voor lichamelijke klachten die je door een regulier fysiotherapeut laat behandelen. Uiteraard voldoe ik netjes aan de kwaliteitseisen die nodig zijn om als fysiotherapeut te mogen werken. Zo ben ik BIG geregistreerd en ingeschreven in het kwaliteitsregister van de beroepsgroep. Ook volg ik nascholing om mijn kennis up-to-date te houden.
 • Wat kost een sessie ruiterfysiotherapie?
  Een behandeling (ruiter)fysiotherapie kost 37 euro. Dit is voor een afspraak bij mij op locatie in Almkerk of Chaam. Wanneer ik op locatie bij jou kom, komen hier nog reiskosten bij. Kijk voor meer informatie of het maken van een afspraak op: https://www.balanced-equitation.com/afspraakmaken Wanneer je aanvullend verzekerd voor fysiotherapie bent, kan je een deel van de kosten voor de behandeling (niet de reiskosten) vergoed krijgen. Neem hiervoor contact op met je zorgverzekeraar, welke vergoeding ze bieden bij niet gecontracteerde fysiotherapie.
 • Waar vindt de behandeling plaats?
  Dat is afhankelijk van ons doel. Ik behandel in Almkerk, Chaam of bij jou op stal. De eerste (paar) behandelingen spreken we af in Almkerk of Chaam. Nadat we de basis gelegd hebben, kunnen we bij jou op stal afspreken om te kijken naar het rijden.
 • Heb ik een verwijzing nodig voor ruiterfysiotherapie?
  Nee, de algemene fysiotherapie en dus ook ruiterfysiotherapie is voor iedereen toegankelijk. Heb je een verwijzing meegekregen dan is het belangrijk dat je deze wel meeneemt naar de eerste behandeling.
 • Wordt ruiterfysiotherapie vergoed door de zorgverzekeraar?
  Ja, deels wanneer je aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie. Ik heb geen contract afgesloten met zorgverzekeraars, wat betekent dat dit gevolgen heeft voor de vergoeding vanuit je aanvullende verzekering. Fysiotherapie zit al jaren niet meer in het basispakket, dus je vergoeding is afhankelijk van de aanvullende verzekering die je afgesloten hebt. Heb je geen aanvullende verzekering? Dan betaal je de behandelingen altijd zelf. Het maakt dan niet uit of je fysiotherapeut een contract heeft of niet. Wanneer je een restitutiepolis (vrij zorgkeuze) hebt, heb je recht op de vergoeding van de zorgkosten die je maakt. Vaak wordt dan het volledige bedrag van de behandeling vergoed. Heb je een naturapolis? Dan wordt bij de keuze voor een niet-gecontracteerde zorgaanbieder een percentage van de gemaakte zorgkosten vergoed. Het percentage wat vergoed wordt verschilt per zorgverzekeraar en aanvullende verzekering. Neem bij twijfel altijd contact op met je zorgverzekeraar. Zij kunnen je precies vertellen wat je vergoed krijgt bij niet-gecontracteerde fysiotherapie.
 • Kan jij mijn paard net zo goed helpen als een dierfysiotherapeut of chiropractor?
  Osteopathie, dierfysiotherapie en chiropractie verschillen in theorie en behandeling inderdaad van elkaar. Wel hebben deze behandelmethode allemaal als doel om jouw paard weer soepel en pijnvrij te krijgen. Het belangrijkste is dat degene die je paard behandelt een gedegen vooropleiding heeft gehad. Dat wil zeggen een volledig afgeronde opleiding om paarden te behandelen+ (para)medische achtergrond zoals dierenarts of fysiotherapeut. De medische achtergrond is belangrijk om problemen te kunnen signaleren en de juiste behandeling toe te kunnen passen zonder schade aan te richten. Ik heb mijn opleiding gevolgd aan de Vluggen Institute for Equine Osteopathy en heb daarnaast de 4-jarige HBO opleiding tot humaan fysiotherapeut afgerond. Naar mijn mening is de behandelaar belangrijker dan de behandelmethode die ze gebruiken. Dus lang verhaal kort; ja, ik kan jouw paard net zo goed behandelen als een dierfysio of chiropractor. Mocht ik denken dat je paard baat heeft bij een andere behandelmethode dan laat ik je dit weten.
 • Wat kost een behandeling?
  Een behandeling paardenosteopathie kost €100 exc. reiskosten. Dit is inclusief bewegingsanalyse, behandeling, behandelverslag en meekijken met de training.
 • Hoeveel behandelingen heeft mijn paard nodig?
  Voorafgaand aan een behandeling kan ik NOOIT zeggen hoeveel behandelingen je paard nodig gaat hebben. Behandelaars die menen jouw paard in één keer te kunnen 'fixen' nog zonder je paard gezien te hebben, zou ik snel van wegrennen. De algemene vuistregel is wel, hoe langer het probleem al bestaat des te langer duurt het voordat het lijf gewend is aan een nieuwe balans. Dat betekent ook dat dit soort paarden vaak meer behandelingen nodig hebben dan problemen die korter (< 3 maanden) bestaan. Daarom is het zo belangrijk om je paard altijd op tijd te laten controleren.
 • Hoe lang duurt een behandeling?
  Ik plan standaard 60 minuten in voor een osteopathiebehandeling. Dit doe ik om een planning te kunnen maken en jou een indicatie geven van de tijd die we kwijt zijn. Dit betekent niet dat een behandeling ook altijd 60 minuten duurt. Ik doe binnen deze tijd wat nodig is en soms betekent dit dat ik eerder mijn doel bereikt heb. Er kunnen dus ook geen rechten ontleend worden aan het aantal minuten dat een behandeling duurt. Wanneer ik langer bezig ben, breng ik dit ook niet in rekening ;) Je kan er vanuit gaan dat ik je paard altijd de best mogelijke zorg probeer te geven.
 • Hoe vaak moet ik mijn paard laten controleren?
  Mijn advies is om je paard minimaal elke 6 maanden te laten controleren door een gediplomeerd behandelaar. Ben je fanatiek aan het trainen, heb je een jong paard of zit je paard in een revalidatietraject (of net klaar) dan adviseer ik om elke 3 maanden een controle te plannen, aangezien deze paarden sneller problemen kunnen ontwikkelen. Soms wordt één keer per jaar geadviseerd, maar in een jaar tijd kunnen makkelijk blessures ontwikkeld worden die voorkomen hadden kunnen worden als ze eerder ontdekt waren. Klik hier om een controleafspraak in te plannen.
 • Mijn paard is al geblesseerd en moet rust houden. Kan je dan alsnog helpen?
  Wanneer je paard geblesseerd is en een diagnose heeft gehad van je dierenarts dan kunnen we de opties voor een behandeling en revalidatietraject bespreken. Belangrijk is dat we de behandeling altijd in samenspraak met je dierenarts doen. De mogelijkheden verschillen heel erg per situatie, dus je kan het beste contact met mij opnemen en dan bespreken we samen de mogelijkheden.
 • Kom je ook op locatie om te behandelen?
  Je bent van harte welkom op mijn locatie in Chaam. Waar we onder andere beschikken over een ruime behandelruimte, 20x60m rijbak met Agterberg-bodem, harde en zachte voltes voor het bewegingsonderzoek en ruime boxen voor je paard om te wachten. Verder rij ik regelmatig routes richting Utrecht, Ede/Tiel en tussen Breda, Den Bosch en Tilburg. Voor meer informatie over mijn werkgebied en reiskosten ga naar deze pagina: https://www.balanced-equitation.com/afspraakmaken
 • Mijn paard is kreupel. Kan osteopathie dan helpen?
  Wanneer je ziet dat je paard kreupel is, is het belangrijk dat je eerst een dierenarts grondig onderzoek laat doen. Heeft er al een dierenarts naar jouw paard gekeken? Dan kom ik graag bij je langs om je paard en jou te helpen met die kreupelheid. Als er een diagnose is gesteld, ontvang ik graag de behandelverslagen voorafgaand of aan het begin van de behandeling. Heb ik het idee dat er iets over het hoofd gezien is, dan geef ik je een behandelverslag mee waarmee je terug kan gaan naar de dierenarts voor aanvullend onderzoek.
 • Wanneer starten we?
  1 juli 2024 starten we met een nieuwe groep. Er zijn deze keer 20 plaatsen beschikbaar, dus wees er op tijd bij.
 • Waar en wanneer zijn de trainingsdagen en feedback calls?
  We trappen het traject samen af op 1 juli 2024 met de eerste Feedback Call! Voor elk traject plannen we 8 trainingsmomenten in. 4 daarvan zijn er in Rhenoy en 4 zijn er in Chaam. Je mag zelf bepalen voor welke trainingsdagen je je in wilt schrijven. Zodra je je ingeschreven hebt ontvang je een mail waarin je kan aangeven welke data je mee zou willen doen. Trainingsdagen in Rhenoy: - Zondag 7 juli 2024 - Vrijdag 9 augustus 2024 - Zondag 15 september 2024 - Vrijdag 25 oktober 2024 Trainingsdagen in Chaam: - Woensdag 3 juli 2024 - Zaterdag 10 augustus 2024 - Woensdag 11 september 2024 - Zaterdag 26 oktober 2024 De Feedback Calls zijn online en zijn wisselend op maandag- of donderdagavond van 19.00 - 20.00. De definitieve data ontvang je na inschrijving.
 • Wat als ik een dag/sessie niet mee kan doen?
  Je hebt ruime opties met betrekking tot de trainingsdagen, maar als het echt niet lukt om bij vier trainingsdagen te zijn dan kan je deze in het volgende traject een keer inhalen. De dagen zijn zo ingericht dat ook als je niet een hele dag aanwezig kan zijn, je toch mee kan doen! Verder hebben we in november en december nog ruimte ingepland voor extra trainingsmomenten. Wanneer je een Feedback Call mist, kan je deze onbeperkt terugkijken. Je kan je vragen, dus altijd insturen en dan kan je het antwoord later terugkijken. Geen excuus dus om niet mee te doen!
 • Voor wie is dit traject geschikt?
  Voor ruiters die op een paardvriendelijke manier met hun paard willen trainen en bereid zijn de tijd en moeite te nemen om zichzelf en hun paard te ontwikkelen. Wat vraagt dit van jou? Inspanning, het richten van energie op de juiste plek. Want nee, het komt niet uit de lucht vallen; je zult ervoor moeten werken. Maar met het 2balance Traject maken we leren leuk voor jou en je paard. En dat verschil wil jij ervaren! We gaan voor een groep gemotiveerde ruiters die graag het beste voor hun paard en zichzelf willen
 • Wat als ik mijn paard niet mee kan nemen naar de trainingsdagen?
  Door omstandigheden kan het zijn dat je je paard op dit moment niet mee kan nemen naar de trainingsdagen. Dit is geen enkel probleem. Op de trainingsdagen ben je van harte welkom om mee te kijken met de andere trainingen en er zijn genoeg mogelijkheden om jou ook vanalles te leren zonder dat je je paard mee hebt. Zo beschikken we over lespaarden en oefenmateriaal waarbij we perfect kunnen helpen met je droomdoel. Door extra beeldmateriaal in te sturen voor de Feedback Calls, haal je alsnog het maximale uit het traject! Dat je je paard niet mee kan nemen, hoeft je dus niet tegen te houden!
balans liz 2.jpg

Twijfel je nog?

Mijn drijfveer is om jou en je paard weer met plezier en schwung door de baan te laten gaan. Laten we samen uitzoeken op welke manier we dit gaan bereiken. Ik ben er voor jullie 'every step of the way'.

bottom of page